Tervetuloa Lauritsalan Teräksen kotisivuille!

Olemme naisten kuntonyrkkeilyyn erikoistunut urheiluseura, joka järjestää harjoituksia Lappeenrannan urheilutalolla. Info-sivulta löydät lisää tietoa seuran toiminnasta ja kuntonyrkkeilystä.

Ajankohtaista

Avoimet treenit

Avoimet treenit lauantaina 16.12. kello 15.00 - 16.30. Tule kokeilemaan kuntonyrkkeilyä! Lauritsalan Teräs järjestää kaikille naisten kuntonyrkkeilystä kiinnostuneille avoimet treenit, joissa pääset tutustumaan lajiin. Tervetuloa, ota ystäväsikin mukaan! Varusteiksi tarvitset sisäliikuntavarusteet ja juomapullon.

Pikkujoulut

Teräksen perinteiset pikkujoulut lauantaina 9.12. klo 18 alkaen Gasthaus Kantolankulmassa. Osallistumismaksu 5€, ilmoittautuminen salille.

Sääntömääräinen syyskokous

Lauritsalan Teräs ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään 14.10.2017 klo 14.15 Lappeenrannan urheilutalolla. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Jos olet innostunut kehittämään seuraa eteenpäin tai olet kiinnostunut seuratoiminnasta, otamme hyvinkin mielellämme luottamustoimiin uusia jäseniä.

Myös valmennuksesta kiinnostuneita otamme mielellämme mukaan!

Alkeiskurssi saatu päätökseen

Syksyn naisten kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi on päättynyt ja alkeiskurssilaiset ovat siirtyneet 2. ryhmään treenaamaan. Ryhmäkokojen tasaisuuden takaamiseksi toivomme, että kaikki käyvät oman ryhmänsä treeneissä. 2. ryhmän treeneissä panostetaan enemmän tekniikkaan uusien liikkeiden kanssa.

Syksyn treenit alkavat

Kevätkauden treenit alkavat 28.8.2017. Katso treeniajat Treenit-osiosta. Myös kaikki aikaisemmin kuntonyrkkeilyä harrastaneet tervetuloa suoraan vanhojen treeneihin! Jos olet joskus käynyt alkeiskurssin meillä tai muualla, ei alkeiskurssia tarvitse käydä uudestaan. Voit ottaa yhteyttä This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tai tulla suoraan treeneihin.

Teräkselle kunniajäsen

Seuramme pitkäaikaiselle taloudenhoitajalle Riitta Kontiaiselle on myönnetty Lauritsalan Teräksen kunniajäsenyys tunnustuksena ja kiitoksena vuosien panoksesta seuran hyväksi.

Vetäjäksi?

Oletko kiinnostunut liittymään iloiseen joukkoomme? Lauritsalan Teräksen treenejä vedetään vapaaehtoisvoimin ja etsimme uusia, innokkaita kuntonyrkkeilyvalmentajia. Seura huolehtii vetäjien koulutuksesta nyrkkeilyliiton kurssien kautta. Jos kiinnostuit, kysele lisää vetäjiltä treeneissä tai puheenjohtaja Anu Hanniselta.

 

Lauritsalan Teräkseen tervetulleita ovat myös aikaisemmin kuntonyrkkeilyä harrastaneet. Jos olet joskus käynyt kuntonyrkkeilyssä meillä tai muualla, voit tulla suoraan treeneihin käymättä alkeiskurssia. Tietoa treeniajoista löydät Treenit-osiosta.

 

Pipoja ja treenipaitoja myynnissä salilla. Kysy valmentajalta!

 

Katso treeniajat treenit -sivulta.

 

Meille käyvät maksuna Smartum -setelit ja Sporttipassi 

 


 

Kuvia lisätty

Kuvia myytävänä olevista Teräksen tuotteista lisätty galleriaan.

Last Updated (Sunday, 26 November 2017 15:44)